Servisno upustvo

„Implementira zadovoljstvo kupaca najboljim kvalitetom i uslugama“

Hyundai Wia alatne mašine obećavaju najbolje performanse i kvalitet.

Hyundai Wia ulaže sve napore za smanjenje vremena za razvoj i poboljšanje kvaliteta standardnim posmatranjem i potpunim ispitivanjem u svakom koraku, od dizajna do proizvodnje, pa sve do kvaliteta. Fokus je na sistematskoj kontroli procesa i aktivnosti, kao i na kontinuiranom nadgledanju da bi se postigao „Zero Defect“. Pored toga, slušamo sugestije kupaca pružajući usluge 24 sata dnevno, 365 dana, usredsređeni na svetske mreže servisnih centara, i pružamo različito iskustvo odražavajući zahtev klijenta i predloge.

Poštujemo dragoceno vreme kupca uz brzu uslugu

Kompanija Hyundai Wia alatne mašine  reaguju na svaki problem u najkraćem roku kako bi se osigurale brze reakcije bilo gde i bilo kada.

Program treninga održavanja

Hyundai WIA pruža program obuke za održavanje kako bi maksimalno iskoristio mašinu i poboljšao performanse održavanja u našim Tehničkim centrima.

Tehnički centri su smešteni u Changvon-u i Uivang-u. Programi obuke se planiraju i održavaju svakog tromesečja, odražavajući potrebe kupaca. Rasporedi i detalji programa biće objavljeni na našoj web stranici i takođe dostavljeni putem e-maila. Za registraciju se obratite našim servisnim centrima.

U program su uključeni: Periodični pregledi, rešavanje problema, metode dijagnoze itd.

  • Mesto                              Changvon / Uivang tehnički centri i Centar za obuku
  • Sadržaj programa         Održavanje, rešavanje problema.
  • Raspored                        Kvartalno obezbeđen: Bićete obavešteni o detaljima putem e-maila i biće objavljeni na našoj                                                   web stranici.
  • Registracija                   Servisni centar: Seul, Cheonan Daegu, Busan, Changvon

Call Centar Servis

Kontakt za prekomorske usluge

Evropa                     matthewjo@hyundai-wia.com

Druge zemlje          pal@hyundai-wia.com

Amerika                  cs_ywkim@hyundai-wia.com

Kina                         lin@hyundai-wia.com

Hyundai Wia alatne mašine omogućavaju opreme za korisnike, tako što  servisni pozivni centar radi 24 časa.

Ako se osećate nezadovoljavajuće performansama, funkcijama i kvalitetom proizvoda sa Hiundai Via alatnom mašinom, slobodno se obratite servisnom kontakt centru u bilo koje vreme. Nadoknadićemo vaše dragoceno vreme i ostaviti utisak.